Kom ontmoeten

Van meeting tot event

Met een groep in het groen

Een dag knallen met collega’s, een heisessie of event organiseren of met de hele familie bij elkaar tijdens een onvergetelijke reünie: onze LODGE is dé plek voor groepen.

De LODGE is van maandag tot en met donderdag (zondagmiddag op aanvraag)* beschikbaar voor meetings en events voor bedrijven en particulieren. Huur de ruimte voor een dagdeel of een hele dag en we zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Uiteraard geniet je van de heerlijke veranda en het PLEK17 terras. Als je wilt, staat ook de PLEK17 GARDEN tot je beschikking.

Bij PLEK17 denken we graag met je mee en ontzorgen we van A tot Z. Als je wilt, stellen we een complete dag voor jullie samen, inclusief hapjes, drankjes, een leuke activiteit en aankleding naar wens. Alle faciliteiten zijn aanwezig om er een fantastische dag van te maken.

Van meeting tot event

Wat kunnen we voor je doen?

Bedrijven

Bedrijven

Inspiratie voor het oprapen

Weg van de systeemplafonds. Bij PLEK17 steek je de koppen bij elkaar middenin het groen; dé plek waar inspiratie voor het oprapen ligt en ideeën vanzelf gaan stromen. We bieden alle faciliteiten voor een heisessie, teammeeting, vergadering of presentatie. Morgen verder vergaderen? Blijf overnachten!

Recreatief

Recreatief

Ontdek de omgeving

Maak je dag compleet met een activiteit. Van een wandeling door onze bloemen- en groentetuin, een potje jeu de boules of tafeltennis tot een tochtje over de prachtige maas of een fietsroute door het groen. We stellen graag een actief programma voor je samen. Waar heb je zin in?

Faciliteiten

Faciliteiten

Alles wat je nodig hebt

De LODGE beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn voor een zorgeloze dag. Zo vind je er een eigen keuken, een bar, toiletruimte en een Jura koffiemachine, maar ook een professioneel presentatiescherm en wifi voor een presentatie. De LODGE is voorzien van airco. Parkeren is gratis!

Eten & drinken

Eten & drinken

Van foodtruck tot fine dining

Een onvergetelijke dag is niet compleet zonder hapjes en drankjes. De LODGE biedt talloze mogelijkheden; ontvangst met koffie en thee en zoete lekkernijen, royaal belegde lunch- of borrelplanken of een geheel verzorgd diner. We hebben goede contacten met diverse lokale partners, zoals slagerijen, cateraars en foodtrucks. Drankje doen? We vullen de bar van de LODGE met drankjes naar keuze.

Buitenleven

Buitenleven

Lekker naar buiten

Bij PLEK17 laten we je proeven van al het goede van groen. Plof neer op de veranda van de LODGE, geniet van het zonnetje op ons heerlijke terras (in de winter verwarmd!) of verken de paadjes in onze kleurrijke bloemen- en groentuin (600m2!) en geniet van alles wat er groeit en bloeit.

Plek genoeg

Plek genoeg

PLEK17 voor jezelf

Voor als je echt wilt uitpakken: huur héél PLEK17 voor een event. Je hebt alle accommodaties en faciliteiten tot je beschikking. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.