Kom logeren

Kom logeren

Kamer PLK2

In de kamer van ons boutiquehotel slaap je beter dan thuis. En dan moet het ontbijt nog komen! 

 

Je vindt de kamer op de begane grond van het hotel. Je hebt er natuurlijk – daar kom je voor! – een heerlijk tweepersoonsbed om op neer te ploffen. Maar ook wacht er je eigen koffiecorner (met gratis koffie van de Koffiejongens! En heerlijke thee) en een luxe badkamer met vloerverwarming, douche en dubbele wastafel. Omdat we dat zelf óók fijn vinden: het toilet is apart. En kom je met een vriend, vriendin of je moeder, dan kan het tweepersoonsbed uit elkaar worden geschoven. Baby mee? We zorgen voor een extra bedje. 

 

 

Logeer je op dinsdag, woensdag of donderdag bij PLEK17 en heb je een ontbijtje bijgeboekt? Om 8.30 uur zetten we onze ontbijtbox met verse broodjes en nóg meer lekkers voor je klaar bij je accommodatie. Buiten eten? Doen! App ons uiterlijk de avond ervoor op 0485 – 74 50 38 en wij zorgen dat de ontbijt-to-go-box ook om 8.30 uur wordt meegeleverd. Hier zit alles in wat je nodig hebt (tafelkleed: check, servies: check, servetten: dubbelcheck!) voor een ontbijtje in het groen. Kies een picknicktafel uit in de PLEK17 garden!

 

Op zaterdag en zondag kun je voor het ontbijt aanschuiven in de LODGE!  Kies tussen 8.30 en 9.30 uur (ontbijt is tot 10.00 uur) een tafeltje uit. Bij mooi weer is het smullen onder de veranda of op het terras. Uiteraard is het ook mogelijk om je ontbijtbox bij je accommodatie te laten bezorgen.

 
 

Plattegrond

WEL ZO FIJN.

OPLADEN EN ONTSPANNEN