Kom logeren

Kamer (boutiquehotel)

Kamer PLK2

Rol je trolley de deur door en plof neer op het heerlijke bed in de kamer van het boutiquehotel. Er is er maar eentje van, en die is van jullie!

Op de begane grond van het boutiquehotel kom je helemaal tot rust in deze ruime kamer. Hij is namelijk van alle gemakken voorzien; zoals een luxe koffiecorner, een lekker zitje en een grote luxe badkamer.

 

PLEK17 staat voor logeren, opladen en ontmoeten in het groen. Even helemaal niks, maar óók vanalles te doen. Zo is het steevast een gezellige boel bij onze jeu de boules baan en worden de mooiste herinneringen gemaakt in onze zitkuil met vuurplaats of onder de festivallampjes op het terras. Kom je in het weekend? Dan is onze waanzinnig gezellige LODGE op zaterdag geopend voor een drankje, een boek of een spelletje!

 

PLEK17 is weer geopend vanaf 1 maart 2024!

 

Appartementen (boutiquehotel)

Appartement PLK1

Slapen in het groen en wakker worden met een kop koffie in jullie eigen tuintje met uitzicht op de boomgaard; zullen we nóg een nachtje blijven?

Een knusse living, aparte slaapkamer, luxe badkamer met heerlijk bad en regendouche en een keuken van alle gemakken voorzien: in PLK1 kom je in alle luxe tot rust, en dat middenin het groen.

Jullie tuintje heeft een prachtig uitzicht op de landerijen en de schoorsteen van de voormalige steenfabriek verderop. Je geniet er heerlijk van het zonnetje en een lekker drankje op je eigen privé terras.

 

PLEK17 is weer geopend vanaf 1 maart 2024!

 

THE LOFT PLK3

Een weekendje uitblazen met je lief, een paar dagen bijkletsen met vriendinnen, even er tussenuit met je kindje: onze LOFT op de bovenverdieping van het boutiquehotel heeft plek voor je favoriete gezelschap.

THE LOFT is één van onze paradepaardjes: een knusse living, een knappe keuken en een luxe badkamer, op en top genieten. Kom je met z’n tweeën? Ruimte te over! Er staat een heerlijk tweepersoonsbed in de aparte slaapkamer. Boek je THE LOFT met een vriend of vriendin en slaap je graag apart, dan is PLK3 waarschijnlijk je favoriete appartement: je deelt de badkamer en (aparte) toilet, maar je hebt toch ieder je eigen slaapplek/kamer!

Met z’n drieën overnachten? Gezellig! Boven de living (trap op!) vind je een ruime hoogslaper. Last van hoogtevrees? Dan klap je de comfortabele slaapbank in de living uit.

 

THE LOFT is geschikt voor 2 of 3 volwassenen en ook voor 2 volwassenen en 1 kind.

 

PLEK17 is weer geopend vanaf 1 maart 2024!

 

 

CABINS (tiny houses)

Cabins

Volg het slingerpad door de voormalige fruitboomgaard en laat je betoveren door onze parels op palen. Trapje op, jas uit, welkom in jouw eigen CABIN.

Met een heerlijke badkamer, een knappe keuken, lekkere bank en een groot bed zijn onze drie CABINS van alle gemakken voorzien. En dan heb je het uitzicht nog niet gezien.

Vanaf de vlonder van je CABIN geniet je van een waanzinnig uitzicht over het weiland, de uiterwaarden en de Maas. Liever met je voetjes in het gras? Ook beneden staat een heerlijk zitje klaar. Zeg meteen even hoi tegen de koeien!