Kom logeren

Kom logeren

Cabins

Wakker worden in je eigen tiny house middenin het groen: in onze CABINS beleef je de natuur op zijn best.

 

Je geniet bovendien van een boel comfort. Zo vind je in de keuken o.a. een koelkast, 2-pits kookplaat, oven en vaatwasser en is de badkamer uitgerust met een douche, wastafel en handdoekradiator. Laptop mee? Strijk neer aan het barretje en droom af en toe even weg bij het schilderachtige uitzicht. De Koffiejongens zorgen voor de (lekkerste én duurzame) koffiecups: in de keuken staat koffie en thee voor je klaar.

 

 

WE MAKEN JOUW VERBLIJF GRAAG EXTRA BIJZONDER:

 

PLEK17 staat voor logeren, opladen en ontmoeten in het groen. Even helemaal niks, maar óók vanalles te doen. Zo is het steevast een gezellige boel bij onze jeu de boules baan en worden de mooiste herinneringen gemaakt in onze zitkuil met vuurplaats of onder de festivallampjes op het terras. Kom je in het weekend? Dan is onze waanzinnig gezellige LODGE op zaterdag geopend voor een drankje, een boek of een spelletje!

 

Logeer je op dinsdag, woensdag of donderdag bij PLEK17 en heb je een ontbijtje bijgeboekt? Om 8.30 uur zetten we onze ontbijtbox met verse broodjes en nóg meer lekkers voor je klaar bij je accommodatie. Buiten eten? Doen! App ons uiterlijk de avond ervoor op 0485 – 74 50 38 en wij zorgen dat de ontbijt-to-go-box ook om 8.30 uur wordt meegeleverd. Hier zit alles in wat je nodig hebt (tafelkleed: check, servies: check, servetten: dubbelcheck!) voor een ontbijtje in het groen. Kies een picknicktafel uit in de PLEK17 garden!

 

Op zaterdag en zondag kun je voor het ontbijt aanschuiven in de LODGE!  Kies tussen 8.30 en 9.30 uur (ontbijt is tot 10.00 uur) een tafeltje uit. Bij mooi weer is het smullen onder de veranda of op het terras. Uiteraard is het ook mogelijk om je ontbijtbox bij je accommodatie te laten bezorgen.

Plattegrond

WEL ZO FIJN.

OPLADEN EN ONTSPANNEN